Egyedi konyhabútor tervezés, készítés, Budapesten és környékén

Látványterv nélkül érdemes-e?

egyedi konyhabútor tervezés, látványterv

Tetszik egy front színe de milyenre festessem a falat? A mosogatónál vagy a másik oldalon tetszik jobban az üveges szekrény? Egyszerű, olcsó bútort szeretnék, ide érdemes tervezni? A konyhabútorom minden részletét el tudom képzelni? A megálmodott konyhabútor tervét vajon elsőre el tudom mondani? 1 vagy 5 netán 15-20 terv készüljön? Ha több féle elképzelésem is van? Irodabútorról és gardróbszekrényről is készül? A 3D látványtervezés ingyenes?

Hol is kezdődik...

Egy panel vagy lakótelepi konyha átépítése, családi ház épülő konyhája vagy lakásfelújítás komoly tervezési feladat. El tudja képzelni a leendő konyháját egy katalógus képei, prospektusok, színminták alapján mielött bútora elkészítésébe kezdene? Valóban fontos, hogy a beépülő anyagokat megfogjuk, színeit kiválasszuk de hogy hogyan is fog kinézni valójában, otthon a mi komyhánkban ezt mutatja meg a 3D fotórealisztikus látványtervünk. Mindenkinek vanak ötletei amelyeket fokozatosan, egyeztetve lehet kialakítani, megtervezve a szekrények belső optimális elrendezésétől a frontokba kerülő minták akár a legaprólékosabb kidolgozásáig.

A használható látványterv alapjai:

Látott már alaprajzot, amit centivel lemérve épphogy a helyiség befoglaló méreteit tartalmazza? Hallott szakembert panaszkodni a görbe falra? Egy 3D látványterv ami később minden terv alapja, lézeres távolságmérővel, digitális szögmérővel, vízmértékkel készül. Az ablakok, ajtók helyzete gépészeti kiállások pontos jelőlése, gáz fütés csövei, a falak dőlésének feltérképezése elengedhetetlen a pontos munkához.

Az én konyhám - egyedi konyhabútor tervezés
2021 Minden jog fenntartva! ©